Zorg ervoor dat je scherm niet uitgaat tijdens het koken
Benodigdheden
1 Koekenpan
1 chocoladevorm
1 Kom
Ingrediënten
300grMelkchocolade
175grKadayif
3elPistachepasta
1½elboter
Bereidingswijze
Chocolade klaarmaken
Smelt 2/3 van de 300 gr Melkchocolade. Voeg voor het geheel is gesmolten de rest van de chocolade toe en roer tot het helemaal gesmolten is.
Voeg wat chocolade in de vorm en smeer het uit tot aan de randjes. Kiep alle overige chocolade eruit. Zet de chocolade vervolgens voor een half uur in de koelkast.
Vulling maken
Smelt 1½ el boter in een pan en voeg vervolgens de 175 gr Kadayif toe. Bak het tot het goudbruin is. Haal het dan van het vuur af.
Mix vervolgens 3 el Pistachepasta met de Kadayif tot een smeuig geheel.
Chocoladereep afmaken
Haal de chocoladevorm uit de koelkast en vul het vervolgens met de vulling.
Maak het als laatst af met een laagje chocolade erbovenop. Stop dit weer in de koelkast voor minimaal een half uur.
En dat was het! Lekker smullen!
Voedingswaarden
Serving: 1reepCalories: 585kcal
Let op, de bovenstaande voedingswaarden zijn gebaseerd op een schatting. Hier kan dus geen rechten aan ontleend worden.